top of page
francesca7903

Beste Zomer, zullen we een keertje afspreken ☀️🌼 ....



Mid zomer markt bij Juffertjes.in.het.groen
Op vrijdag 21 juni vindt er een mid zomermarkt plaats in de pluktuin van @juffertjes.in.het.groen in Mariaheide. De markt is geopend van 15.00 tot 21.00 uur. We verwelkomen de zomer met open armen en nodigen je van harte uit om dit met ons te vieren! ☀️☀️☀️☀️
Atelier Artesoffitta zal ook aanwezig zijn met prachtige prenten, cadeautjes en workshops papierscheppen en cyanotype. Kom langs en geniet van een gezellige zomermiddag en avond!

Adres: HogerDuinenweg 6, Mariaheide (Meierijstad)



Naomi Vona X Atelier Artesoffitta



Naomi is een Italiaanse kunstenares en komt speciaal bij Atelier ArteSoffitta en tijdens Fabriek Magnifique workshops geven. Ze geeft 2 soorten workshops waarbij je met stiften, tape, pennen en stickers een vintage foto of magazine ad. gaat omtoveren tot een kunstwerk. Deze techniek is heel toegankelijk èn met een verrassend resultaat.
Heb je al zin mee te doen?

Kijk hieronder voor de data en inschrijven kan via deze link. De kosten zijn €65,- incl. alle materialen. Mocht je nog vragen hebben stuur ons gerust een berichtje.

Create your imaginary family album 

Zaterdag 6 juli van 10.00 u - 13.00 u. UITVERKOCHT
Zondag 7 juli van 15.00 u. -18.00 u.

From fashion ad to protest

Vrijdag 5 juli van 18.00 u.- 21.00 u.
Zaterdag 6 juli van 15.00 u. - 18.00 u. NOG 2 PLAATSEN VRIJ
Zondag 7 juli van 10.00 u - 13.00 u.






Comments


Laurence (Rosmalen)  

"Ik heb inmiddels 4 workshops gevolgd bij Arte Soffitta: tweemaal zeefdrukken en tweemaal nature print. Beide werkvormen zijn prima te doen voor beginners, maar geven ook voldoende uitdaging als je al wat meer ervaring hebt. 

Yvonne (Oss)

Zaterdag tijdens deze workshop kennis gemaakt met naturaprint. Het was goed georganiseerd, gezellig, een ontdekking en smaakt absoluut naar meer.

Wie? (...)

Schrijf jij voor ons een leuke review?

Dat vinden wij super leuk!!

groetjes Francesca en Pascha

bottom of page